Diari de rodatge: dia 1

Surto del cotxe al búnquer del Carmel, i noto que el somni s’ha acabat perquè ja és realitat. Els meus amics (ara també el meu equip) són cadascú preparant les seves coses per tenir-ho tot apunt.

Primer dia de rodatge, que comencem rodant el que haurà de ser el primer pla de la pel·lícula, són les 5:30 del matí, els nervis fa estona que s’han llevat però encara estem sedats per la son. Avui rodem una escena que és força diferent al que serà la pel·li en general, el pròleg. Per l’escena ens estrenem amb en Jan Cornet i en Marc García Coté, Jesús i Judes.
Tot flueix i les cinc hores es passen volant. En Jan ens dóna les 5 hores de rodatge més fàcils de la pel·lícula. Ja és migdia i pleguem càmera. Em torno a ficar al cotxe amb el Marc i ens adonem que ja no hi ha volta enrera.

El camí ha començat.