Diari de rodatge: dia 2

Arribem a la Garrotxa, i l’aventura de Judes i l’Iu comença de veritat, nosaltres anem darrera.

És el primer dia real, a l’inici de jornada rodem un parell d’escenes, em miro a l’equip i el Víctor, el director d’art, em fa l’ullet. Sí, tot va bé i tot el que havíem intentat imaginar ho estem veient davant nostre, estem contents.
L’escena més complicada que hem rodat avui és de les que tem és acció, es tracta d’una baralla cos amb cos, amb pedres incloses. La més coreografiada i preparada, degut a la posada en escena i el recorregut de la càmara.
La preparació del set, de la terra, netejar-lo d’elements que poguessin fer mal ha sigut una feina delicada. Però per fi l’escena on s’apedreguen, gràcies al Vïctor, ningú va resultar ferit.

Si algun dia aneu per Sant Joan de les Abadesses i trobeu una pedra que no fereix, sabreu que era nostra.