Diari de rodatge: dia 3

Un dels dies més complicats, avui hem rodat a un gorg.

Cal reconèixer el mèrit dels actors per aquesta escena, no qualsevol es fica, al setembre a primera hora del matí, a nedar placenterament a un Gorg de la Garrotxa , i ho pot repetir durant tot el dia.
Òbviament rodar sota l’aigua no ha sigut una feina lleugera i còmode, i es presenten una sèrie de contratemps tècnics als que per norma estàs sotmesa, que t’imagines que apareixeran, però que desitjaríes que no hi fossin.
A la tarda ha aparegut el problema diví: a mitja tarda s’ha ficat tot negre i ha començat a ploure de forma desmesurada. No ens podíem quedar de braços creuats, així que de seguida hem anat a buscar un lloc on no ens enfanguéssim gaire i hem improvisat una escena amb els actors. Els hem deixat fer força a la seva, i segur que podem treure molt bon material, perquè al final… tot passa per alguna raó.

Manta i a dormir.