Diari de rodatge: dia 4

Avui ens hem mogut al Montseny, on sorprenentment fa més fred que a la Garrotxa.

Trobo que ha sigut una jornada sense gaires fets a destacar.
Només l’escena que hem rodat al final del dia amb en Marc Garcia Coté, que tenia una càrrega emocional molt forta. Ha sigut una meravella rodar-la, no se si per la boira, per la caiguda del sol, perquè érem equip (més) reduït… ha sigut l’hora més intensa de tot el dia.
El treball amb el Marc era delicat i l’havíem de mesurar molt bé, i com era d’esperar el Marc ha fet molt i molt bona feina. Inevitablement he tingut un flashback a un altre projecte que vam rodar junts, on després d’un monòleg del seu personatge, vam sentir que estàvem a un altre nivell; avui ha tornat a passar.

Anem a sopar amb la pau i la satisfacció que dóna la feina ben feta, tant el Marc com l’equip que hem pogut gaudir d’aquell moment. Bona nit.