Diari de rodatge: dia 6

Avui dia de circ. Les escenes d’avui has sigut complicades: una ha sigut una baralla de pals on hem hagut de tenir molta cura de quin tipus de cop es donaven, que els pals no estesin massa secs perquè no es partissin i sortissin volant; com agafaven els pals per no fer-se mal a les mans al picar… Tot això coreografiat amb l’equip de càmera que els havia d’anar seguint.
Així que hem decidit rodar els assajos i anar fent “passades”, aquí la càmera ha tingut força protagonisme també i he deixat que en Dani es deixés endur pel que li demanava a cada moment. Hem aconseguit un bon resultat.

Una altra escena complicada ha sigut dalt d’un arbre, l’entrenament i el pre-escalfament de l’Oriol (Plà) per no lesionar-se ha condicionat el rodatge i el numero de presses, però de seguida hem trobat el to i el ritme que l’escena necessitava i ho hem pogut enllestir abans que marxés el sol.